SARIÇİZMELİ BURSA OSMANGAZİ BELEDİYESİ’ Nİ ZİYARET ETTİ

Belediye başkanımız Cemil Sarıçizmeli ve beraberindeki heyet, Kardeş Şehir Bursa Osmangazi belediyesi’ ni ziyaret etti. Sarıçizmeli Bursa Osmangazi belediyesi’ nin her yıl düzenlediği Fetih Şenliklerinin davetlisi olarak Bursa’ da birtakım temaslarda bulundu.

Türkiye’ de gerçekleşen yerel seçimlerin ardından, kardeş şehir Bursa Osmangazi belediyesi başkanlığını tekrar kazanan Bursa Osmangazi belediye başkanı Mustafa Dündarı’ da makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette önümüzdeki süreçte iki belediye arasında kardeşlik ve dostluk ilişkileri’ nin daha da güçlendirilmesi ile ilgili neler yapılacağı görüşüldü. Ayrıca Sarıçizmeli uzun yıllardan beri vermiş olduğu başarılı hizmetlerden dolayı halkı’ nın takdirini kazanmış ve başkanlığa tekrar seçilen Bursa Osmangazi Belediyesi başkanı Mustafa Dündar’ ı tebrik etti.