MEHMETCİK BÖLGESİ İMAR PLANI MEVCUT DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Mehmetçik Belediyesi belediye’ ye bağlı Mehmetçik, Kumyalı, Balalan, Çayırova, Pamuklu ve Bafra köylerini kapsayan İmar Planı çalışması mevcut durum değerlendirilmesi düzenlenen toplantı ile yapıldı. Toplantı devletin ilgili birimleri’ nin, bölge muhtarları’ nın ve belediye meclis üyeleri’ nin katılımı ile gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda bölgenin mevcut durumu değerlendirildi.

Gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli Mehmetçik Belediyesi’ nin planlı çalışan ve geleceğe yönelik planları olan bir belediye olduğunu, bölge’ nin planlı bir şekilde gelişmesini sağlamak, sürdürülebilir bir yaşam bölgesi oluşturmak için çalıştıklarını ve bu kapsamda 20 yıllık bir vizyon planlaması yaptıklarını ifade etti.  Sarıçizmeli ülkemizde örnek olacak, tüm kesimlerin çıkarına ve yararına hitap edecek bir plan hazırlayacaklarını belirtti.

Mehmetçik İmar planı ile ilgili toplantılar aşama, aşama tüm kesimlerin katılımı ile gerçekleşecek bilgilendirme toplantıları ile devam edecek.