CİTTASLOW MEHMETÇİK ÇOCUK BELEDİYESİ TEMSİLCİLERİ SEFERİHİSAR’ DA

Cittaslow Mehmetçik Çocuk Belediyesi temsilcileri, Seferihisar Çocuk Belediyesi’ ne teknik gezi düzenledi. Seferihisar Çocuk Belediyesini ziyaret eden gençler, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkini ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’ i ziyaret ettiler.

Teknik gezi için gittikleri Seferihisar’ da gençler Seferihisar Kültür, Sanat evi geri dönüşüm atölyesini, Teos Antik kentini ve Ulamış çocuk atölyesini ziyaret ederek teknik incelemelerde bulunma fırsatı buldular.

Ayrıca Gerçekleşen ziyarette İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’ e, İzmir’ de çıkan yangından sonra dikilecek olan ağaçlar için 59. Mehmetçik Üzüm festivalinde çalışarak kazandıkları geliri bağışladılar.