CİTTASLOW GEÇİTKALE’ Yİ ZİYARET EDEN AĞ BAŞKANLARI ZEYTİN HASADI YAPTILAR

Cittaslow Ağ Başkanları ve temsilcileri Cittaslow Geçitkale’ yi ziyaret ettiler. Cittaslow Uluslararası Koordinasyon güz toplantısı için adamızda bulunan ağ başkanları ve temsilcileri’ nin tanıtım gezileri devam ediyor. Cittaslow Gecitkale Belediyemizi ziyaret eden ziyaretçilerimiz incirli mağarayı gezdiler. Zeytin hasadı yapan ziyaretçilerimiz, yağ fabrikasını ziyaret ederek zeytin yağı çıkartılma aşamalarını yerinde inceleyip öğrenme fırsatı buldular. Gün boyu gerçekleşen gezi ve ziyaretlerde konuklarımıza Yeniboğaziçi Belediye Başkanımız Mustafa Zurnacılar, Lefke Belediye Başkanımız Aziz Kaya, Geçitkale Belediye Başkanımız Hasan Öztaş, Tatlısu Belediye Başkanımız Hayri Orçan, Mehmetçik Belediye Başkanımız ve ayni zamanda Cittaslow Kuzey Kıbrıs Ağ Başkanımız Cemil Sarıçizmeli eşlik etti.